5 grunde til at få en chatbot

}

august 4, 2020

Hvilken slags forretning driver du?

Driver du en forretning hvor du ikke altid lige sidder klar når kunderne skriver til dig, som f.eks en frisør, kosmetolog, bager, slagter, resturant eller noget helt femte.

Kontakt mig, for at hører om det kan være noget for din virksomhed, så giver jeg en gratis vurdering.

Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden

Det er mest brugbart for din virksomhed hvis du får en del beskeder ind på Facebook og du har en tendens til ikke lige at få svaret på dem med det samme.

Får du de samme spørgsmål igen og igen dagligt, om folk kan bestille en tid, eller hvad tlf nr’et er, eller hvad din hjemmeside hedder eller hvad dine priser er.

Spørgsmål ang. Behandlinger, det smarte du kan gøre hvis du bliver stillet spørgsmål ang. Fx en ansigtsbehandling eller en behandling af hår. Er at du viser tidligere behandlinger billed/video.

Bestilling af fx bord, tid, kage, kød eller noget helt femte, det kan skabe en bedre konvertering i og med at kunderne der kontakter dig bliver fremvist for et step hvor de enten kan ringe op eller gå til bestilling.

6 lille ekstra tip

Driver du et sted med mad, så gælder det i høj grad om at få vist noget af den mad i laver om det er et studenter brød, sushi eller bøfsandwich, det er underordnet bare kunderne de kan se hvilken lækre kvalitet i tilbyder.

Er kunderne klar til det?

I USA er de ved at være omstillet til at virksomheder kontakter dem gennem messenger, jeg tror personligt også det bliver mere normalt at vi ser det her i Danmark.

Du skal som virksomheds ejer ikke begynde at sende det opslag som du smider op som tilbud på din facebook side ud til alle dine kunder på engang og hvergang. Det vil virke meget som spam, men 1 gang om måneden med et pakke tilbud kun for den liste vil godt kunne genere noget omsætning og evt faste kunder.

Chatbotten laves specifik til din virksomhed

Alle chatbots jeg laver bliver lavet personligt til din virksomhed, så det er skabt udfra de krav du har og de behandlinger/produkter du sælger.

TAGS:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Looking For Our Services?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat odio ut metus posuere feugiat ut vel eros. Nulla rhoncus convallis enim eget suscipit.