6 Apps der gør dagen i butikken nemmere

}

december 2, 2020

Der kan hurtigt gå drift i den

Jeg synes der er gået for meget drift i mange danske forretninger rundt omkring, det at tage 20-30 minutter fra en medarbejder 2-3 gange om ugen til at få lavet noget indhold der kan ligges ud på de sociale medier er noget jeg synes alle butikker burde gøre, derfor har jeg lavet en liste på 6 apps jeg vil mene der kan give det sidste boost til at gøre tanke til handling.

De 6 gode tips til apps

1. Canva – Hurtig og nem billede redigering
2. Trello – Opgave liste over ting der skal nåes for hver enkelt medarbejder eller team. Målrettet arbejde og at arbejdsopgaver bliver gjort
3. Inshot – I 2019 skal der noget ekstra til og billeder på de sociale medier er ikke nok, Facebook & Instagram tager bedre i mod video. Her skal du bruge inshot, til hurtigt at lave en lille video.
4. Sideadministrator – Til at dele og planlægge indhold på din virksomheds facebook side.
5. Instagram – Sørg for at du har hashtags der fortæller navnet på din butik, byen og området sæt lokation ind hver gang du ligger et opslag op også tag hvis du har noget at tag.
6. Annoncer – Hvis du vil have et overblik over dine annoncer på facebook og Instagram, så det ikke løber løbsk og du bare sætter penge til, så kan det være godt med et hurtigt overblik og der kan du få gennem appen her.

Ønsker du mere af den slags?

Det var 6 gode apps hvor du hurtigt og nemt kan gøre din digitale tilstedeværelse meget mere synlig uden det skal koste dig en masse penge på bundlinjen. Jeg vil anbefale at du starter med at kigge på Canva og Inshot, hvis du ikke har haft nogle af de overnævnte apps før.

Giv mig gerne en tilbagemelding om du får brugt de forskellige apps og om det har givet din virksomhed restultater, eller det blot har været spild af tid.

TAGS:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Looking For Our Services?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat odio ut metus posuere feugiat ut vel eros. Nulla rhoncus convallis enim eget suscipit.