7 tips til en skarp hjemmeside

}

september 7, 2020

Her har du 7 tips til god håndtering af website

Har du allerede en hjemmeside eller skal du til at lave dit første website, så vil jeg helt klar anbefale at kigge på wordpress. Det er super nemt at arbejde i og hvis du tænker der skal den store kodning til, så tager du helt fejl.

De 7 tips

1. Brug et theme du kan arbejde i, så du ikke bliver træt at det med det samme. Jeg vil anbefale at du vælger mellem Elementor eller DIVI. Siden her er bygget igennem DIVI.

2. SSL Certifikat, det er hængelåsen der er foran dit link, når du sidder på pc’en. Du kan installere det plugin der hedder Really Simple SSL, dernæst kan du oprettet et gratis certifikat der hvor du hoster din hjemmeside.

3. Yoast SEO, et nemt plugin til at rette basale ting i SEO, for at blive fundet på google. Du kan give en forklaring på din links, så det er den tekst der bliver vist når du finder det pågældende link på google.

4. Sørg for dine billeder fylder så lidt som muligt, da det kan give en langsom hjemmeside hvis du har billeder der fylder 2-5 mb pr billede. Du kan tjekke hastigheden af dit site her https://tools.pingdom.com/.

5. Designet på din hjemmeside skal være gennemskueligt, sådan at dine kunder kan finde frem til det du ønsker de skal gøre når de kommer til din hjemme side.

6. Responsiv så den både passer til PC og mobil, mange starter deres kunderejse fra deres mobil og derfor er det vigtigt at din side tilpasser sig alt efter hvilken tlf/computer man bruger.

7. Aktive klikbare kontaktoplysninger, tlf nr og email, sådan at dine kunder ikke skal til at kopiere det og sætte det ind. Det gør det super nemt for dine kunder at kontakte dig med det samme ved blot 1 klik.

Der kommer mere ang. optimering af website

Jeg tør godt love det her ikke bliver det sidste blogindlæg omkring det at have en hjemmeside og der vil i hvert fald helt sikkert komme flere tips og tricks til optimering af din hjemmesiden.

TAGS:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Looking For Our Services?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat odio ut metus posuere feugiat ut vel eros. Nulla rhoncus convallis enim eget suscipit.