Canva nem redigering af billeder

}

september 6, 2020

Forstå hvordan du kan bruge Canva

Er du ikke ekspert i billede redigering, så har jeg en mulighed til dig. Måse kender ud den allerede, Canva.com , et online billed rediigerings tool hvor du hurtigt og nemt kan redigere dine billeder, størrelser, farver og lave evt collager.

Der findes 2 versioner af Canva, der findes den gratis version og den betalte version Canva Pro (10 $ eller noget i den stil). Du kan nemt bare nøjes med den gratis version.

+’er ved den betalte version

– Opbevaring af vandmærker ( ex. Logo )
– Mapper til ex. Sko, så du kan dele dem op i mærker i hver mappe.
– Tilføj nye skrifttyper
– Lav et team, hvor du invitere flere af dine medarbejdere.

Ikke ekspert i Adobe pakken

Canva har gjort det nemt for dig der ikke er expert i Adobe pakken og hvis du kun lige har 10-15 minutter mens du står og ingen kunder har, så er det værktøjet/appen du skal bruge hvis du har en lokal fysisk butik.

Hvorfor bruge Canva?

Canva har gjort design/skabeloner klar til dig. Size/størrelsen i det design du skal lave om det er et social medie post, Facebook-cover billede, en plakat eller et logo mm. Størrelsen i de skabeloner der ligger i canva passer til den platform du skal bruge den pågældende design på.

Når du har oprettet via dig via Canva.com og prøver at vælge dit første post det kunne være sociale medie post 800×800. Så kan du i venstre side vælge en skabelon og arbejde ud fra, det smarte her er at du også kan søge på det du skal lave et post om, om det er en sko eller det er et marketing post. Så viser canva dig nogen muligheder, så du hurtigt evt. bare kan ændre nogle farver + billede og ret teksten, 5-10 minutter senere har du et post der er klar til en af dine sociale kanaler.

Stockphotos/gratis billeder til brug i marketing

Stockphoto, i Canva en tak længere ude til venstre finder du under skabeloner fotos hvor der er et hav af gode stockphotos man af dem er helt gratis, og andre skal du betale for. – Det er vigtigt at understrege at det selvfølgelig ikke er lovligt at tage billeder fra google og bruge dem i din marketing.

Find ICON’er i Canva

Under fotos finder ud elementer hvor hvis du fx skal have et icon ind af Facebook eller Instagram logo’et så kan du hurtigt blot søge efter det også tilføje det til dit billede, eller hvis skal bruge et billede af en pil der plejer på noget.

Har du allerede oprettet dig?

Har du ikke allerede oprettet dig på Canva og du i dag ikke rigtigt får lavet nogle marketing tiltag da alt tiden går med drift af butikken, så vil jeg anbefale dig at bruge 1-2 timer, lige på at sætte dig ned og se om Canva ikke kan blive din nye gode billede redigerings app.

TAGS:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Looking For Our Services?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat odio ut metus posuere feugiat ut vel eros. Nulla rhoncus convallis enim eget suscipit.