Chatbot Marketing

Til dig der gerne vil svare dine kunder, på de mest gængse spørgsmål lynhurtigt ved hjælp af en chatbot.

Hvad kan en Chatbot?

Svar dine kunder uden du bruger din tid

Chatbot er noget de fleste er stødt på når de har haft et spørgsmål på et produkt eller noget andet på en webshop fx det kan være smart i mange tilfælde og nogen tilfælde er det knap så smart hvis det ikke er opsat så det hjælper kunde, men nærmest frustrere kunden.

Chatbot via Facebook

De chatbots jeg laver er til Facebook, sådan at hvis man får en besked på sin side på Facebook, så bliver den chatbot jeg laver sat op så ledes. Ex.

Du har en frisørsalon, en kunde skriver til dig om du har en tid i dag 15:15, den besked skriver hun kl 11:00, du har faktisk en tid i dag, men kunden har ikke været inde på din hjemmeside, eller hun har ikke haft ringet til jeres salon. Du har travlt med at klippe kunder som er i salonen, kunden følger der går lang tid inden hun får et svar, så hun kontakter en af dine kollegaer i byen i stedet for. Det er sådan det kan se ud, uden en chatbot.

Chatbotten jeg sætter op

Den gør at når kunden har sendt dig en besked, modtager kunden en besked om at vi vil svare hende/ham hurtigst muligt, men du kender også dine kunder så du ved at du tit får det samme spørgsmål, om i har en tid i dag, så laver jeg en boks med ”Bestil en tid”, eller hvis de ikke kan finde dit tlf nr fx, så laver jeg en boks med ”Kontakt os” så sender den automatisk en besked med tlf fx, det kunne også være at de spørger på om i sælger extensions, det man så gør der er at man sender dem et link til jeres hjemmeside hvor der står priser og det hele på dem.

Til sidst laver man en rubrik hvor det står, ”vil gerne snakke med en ansat”, så svare chatbotten, jeg er lige i gang med en klipning, men jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Resultatet af en Chatbot

Resultatet af det chatbotten kan gøre hvis den er opsat korrekt, så kan den hjælpe med at besvare kundens spørgsmål, så de ikke skal vente måske 3-4 timer, eller måske en dag på svar. Det kan i værestefald gør at man mister en kunde hvis man ikke får svaret en kunde. Man skal blot huske og fortælle kunden det er en chatbot de snakker med.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Hvem kan bruge en Chatbot?

En chatbot er til dig der tit får mange af de samme spørgsmål, men har meget travlt i din butik så ikke altid kan få svaret kunden inden for rimelig tid.

Den kan hjælpe dine kunder til at de føler at de får et hurtigt svar og i bedste fald var det, det svar de ledte efter som man kunne sende dem videre ind til hjemmesiden for at finde.

Det kan også være du skal ikke skal have en chatbot, men at du bare vil have sat op via Facebook en besked der kunne lyde sådan her. ”Hejsa, vi har modtaget din besked. Men jeg er desværre ikke lige ved computeren lige nu, jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.”

Det denne besked gør, det er at kunden blot får en besked om du vender tilbage snart, de har ingen andre muligheder end at vente. Kender du dine kunder, så kender du også de spørgsmål de må have til dig, om du er slagter, frisør, bager, maler, tømrer eller noget hel sjette. Så vil jeg mene at man kan få noget godt ud af en chatbot.

Vil du høre mere omkring Chatbots?

Har du en travl hver dag, hvor du ikke altid har tid til at svare dine kunder inden for 5 minutter – kunderne forventer hurtige svar, for at de føler sig set. Som forretningsdrivende, ved jeg at der kommer mange af de samme spørgsmål igen og igen, det er her chatbotten kan være en game-changer for dig.