Hvad er Google ADS?

Annoncering via Google

Man kan lave en masse forskellige annoncering via Google Ads. Man kan dog sige at det er baseret på de søgninger folk laver på Google, søger jeg fx efter ”bedste frisør i Aars”. Så kan man hvis man har en frisør i Aars annoncer på lige nøjagtigt den søgefrase.

Vælger man og annoncere på det og der er flere der annoncerer på det samme fx hvis det var ”frisør i Aalborg”, så er der mange om placeringerne. Prisen bliver højere fordi der er mere konkurrence om det og der er færre placeringer tilgængelig. Så skal man ind og arbejde på ens website og ens tekster, google er en søgemaskine og den vil altid vise det bedste resultat til deres kunde (ham der søger), derfor kan der være flere faktorer der spiller ind, men vigtigst af alt skal det have relevans.

Men som udgang punkt er der plads til 3 ads i toppen af Google og 2 i bunden.

I højre side ligger shopping annoncerne, men dem vil jeg ikke komme ind på her.

Hvem kan bruge Google ADS?

Alle kan bruge Google Ads, om man er maler, frisør, slagter, tøjforretning eller har en webshop, så kan man bruge Google Ads, så længe man har en hjemmeside.

Man kan sige er man ny i et marked eller har åbnet en ny forretning, så kan det tage tid for Google at give dig gode resultater organisk. Så har man en frisør fx, og de 5 andre i byen har en hjemmeside som de har haft i 5 år, ja så kan der altså gå ret lang tid før man rammer side 1. Det gælder alle brancher, i dette tilfælde er Google Ads genialt, det koster lidt, men den trafik du får er relevant og hvis du så har lavet en hjemmeside der er de 5 år nyere end dine konkurrenter, så giver det også hurtigere de organiske resultater da du begynder at få besøgende på dit site.

Tøjforretning som nævnt tidligere kan være dyre end fx end frisør fordi der er store spillere på markedet der gerne vil vinde alle kunder i landet, men det er ikke sikkert de kommer til at vinde over dig via Google Ads, hvis du formår at skabe mere relevans end de gør. Det kunne være ”mærket også i byen”. Så bliver dit resultat mere relevant end fx Zalando. 

Der er mange flere ting man kan via Google annoncering

$

Google Shopping

$

Google Retargeting

$

Youtube Ads

$

Google Display 

Hvad koster Google Ads?

Google Ads er et pay per klik system, der gør at du først kommer til at betale noget, hvis nogen trykker på dit site. Jeg vil sige det sådan at har man en konkurrent som man ved tiltrækker flere kunder måske pga. det, så vil jeg anbefale at man betaler de måske op til 500 kr. som det vil koste om måneden. Man skal jo tænke sådan at vinder man et klik fra dem og de køber hos en, så er der en chance for de kommer igen, og kan man vinde en kunde som kommer igen i ens forretning på den måde. Så er de penge hurtigt betalt.

Lyder Google Ads som noget du gerne vil i gang med?

Hvis du ikke gider at kæmpe dig gennem junglen for at finde frem til hvordan det hele med Google Ads fungere, så kan du hyre mig til at klare det for dig. Det koster dig 999 ex moms pr måned.

z

Telefon