Google Ads

Hvad er Google Ads

Annoncering via Google

Man kan lave en masse forskellige annoncering via Google Ads. Man kan dog sige at det er baseret på de søgninger folk laver på Google, søger jeg fx efter ”bedste frisør i Aars”. Så kan man hvis man har en frisør i Aars annoncer på lige nøjagtigt den søgefrase.

Vælger man og annoncere på det og der er flere der annoncerer på det samme fx hvis det var ”frisør i Aalborg”, så er der mange om placeringerne. Prisen bliver højere fordi der er mere konkurrence om det og der er færre placeringer tilgængelig. Så skal man ind og arbejde på ens website og ens tekster, google er en søgemaskine og den vil altid vise det bedste resultat til deres kunde (ham der søger), derfor kan der være flere faktorer der spiller ind, men vigtigst af alt skal det have relevans.

Men som udgang punkt er der plads til 3 ads i toppen af Google og 2 i bunden.

I højre side ligger shopping annoncerne, men dem vil jeg ikke komme ind på her.

Søgeannoncer - Søgninger på Google

Google Maps Annonce

l

Retargeting Annonce

Hvem Kan Bruge Google Ads

Alle kan bruge Google Ads, om man er maler, frisør, slagter, tøjforretning eller har en webshop, så kan man bruge Google Ads, så længe man har en hjemmeside.

Man kan sige er man ny i et marked eller har åbnet en ny forretning, så kan det tage tid for Google at give dig gode resultater organisk. Så har man en frisør fx, og de 5 andre i byen har en hjemmeside som de har haft i 5 år, ja så kan der altså gå ret lang tid før man rammer side 1. Det gælder alle brancher, i dette tilfælde er Google Ads genialt, det koster lidt, men den trafik du får er relevant og hvis du så har lavet en hjemmeside der er de 5 år nyere end dine konkurrenter, så giver det også hurtigere de organiske resultater da du begynder at få besøgende på dit site.

Tøjforretning som nævnt tidligere kan være dyre end fx end frisør fordi der er store spillere på markedet der gerne vil vinde alle kunder i landet, men det er ikke sikkert de kommer til at vinde over dig via Google Ads, hvis du formår at skabe mere relevans end de gør. Det kunne være ”mærket også i byen”. Så bliver dit resultat mere relevant end fx Zalando. 

PRISEN

Hvad Koster Google Annoncering

Alt efter hvilken branche man er i, og hvor store konkurrencen er i dit område, samt de søgefraser du gerne vil blive fundet på. Hvor mange i er om at dele søgeresultaterne, budgettet hos dine konkurrenter, kvalitets resultat af den side de lander på. Er alt noget der kan have en effekt på den givende pris. Man kan også byde ind, hvis man synes ens budget er til det.

Pay-per-klik

Du betaler først, når nogen trykker på din annonce, trykker din ikke og blot ser den. Betaler du ikke noget for det.

Prisen på 1 klik

Igen konkurrence, spiller en stor faktor. Er det et lille marked for fx en slagter i en mindre by, kan det være 3-10 kr. Prisen kan svinge meget.

Konsulent

Også skal du selvfølgelig tjene det hjem, som man betaler en konsulent eller mig som freelancer. Som ligger mellem 1500-5000 om måneden.

VEJEN TIL TOP RESULTATER MED GOOGLE ADS

Hvordan Jeg Arbejder Med Google Ads?

Jeg arbejder altid ud fra, at vi skal bruge penge på det, som du tjener penge på. Det skal være en god forretning for dig, at bruge Google Ads. Jeg plejer som minimum at sige, der skal være et budget på 1000 kr. til annonceringen.

Research

Jeg undersøger markedet, og sørger for at vi rammer korrekt.

l

Kampagne

Jeg sørger for at du får det mest mulige, ud af dit budget.

Rapportering

1-2 gange om måneden, tager vi en snak omkring resultaterne.

Skal Din Forretning I Toppen På Google?

Jeg vil gerne tage et kig på din forretning inden, vi laver et samarbejde. For at jeg kan vurdere om jeg kan skabe resultater med Google Annoncering for din virksomhed