Grafisk Arbejde

Logo

Når man laver et logo vil det være ud fra jeres identitet som virksomhed, derfor kræver det også nogle informationer omkring farver, hvilket fonts der skal bruges, jeg kommer med 3-5 forskellige forslag som vi kan arbejde ud fra.

Visitkort

Visitkortet er for alle der tager på messer, til konferencer, møder kunder, snakker med mulige forretningspartnere. Det er altså godt at have i lommen, hvis man skulle støde ind i nogle interessante mennesker. LinkedIn og Facebook er tilstede og det vil være det mange bruger i dag, men et godt gammeldags visit kort skader ikke, slet ikke hvis det er flot og præsentabelt.

Facebook Post

I stedet for at man bare ligger et billede op af en pizza eller noget sushi der ligger på et stålbord, så kan man gøre noget mere grafisk ved det. Det vil jeg anbefale hvis man vil genbruge sit materiale.

Hvis man laver annoncering på sine ting, må man også gerne udstråle af der er gjort noget ud af det, altså man kan blive et logo ind oppe til højre, eller man kan ligge en pris på, eller et tlf. nr. Man kunne også ligge en lille boks ind hvor man fortæller om produktet hvis det var en boks med sushi, så viser man på billedet hvad de stykker der er i boksen hedder.

Folk kigger først billeder og derefter læser dit opslag, ligesom du ser det på instagram, så kommer billedet først og teksten under.

Facebook Coverbilled

Billedet på din Facebook side, altså coverbilledet er noget der præsenterer din side, der er rigtigt mange virksomheder der har et coverbillede der er uprofessionelt og ikke udstråler hvor gode de er. De har blot taget et hurtigt billede da startede deres Facebook side for 5 år siden og det er det samme de bruger den dag i dag, størrelse af pixelen på billedet passer slet ikke til coverbillede formatet.

Et coverbillede udstråler hvem man er og det må gerne skiftes en gang i mellem, men kan fx udskifte det når man holder fødselsdag eller hvis man køre Black Friday eller noget i den stil. Det er vigtigt at man laver det den rigtige størrelse så der passer til Facebook’s format.

Flyer

Flyers vil kan bruges i mange forskellige måder, du skal blot vælge hvilken din skal være, sende mig teksten der skal være derpå. Gerne opdelt i punkt form, så det er til at gå til. Flyers kan være til en sportsklub, en vinduespudser som skal ud og finde nye kunder. Man bruger dem til at skabe opmærksomhed og vække interessen eller skabe et behov som kunden ikke vidste de havde.

Menukort

Menukort laves til restauranter, caféer, pizzeriaer, take-away steder, slagtere, bagere, isbutikker og andre som skulle bruge et menukort kan jeg også lave menukort til ud fra jeres identitet. Det skal se indbydende ud for dine kunder og ikke bare være noget rodet noget.

Brochure

Brochure bliver lavet til mange forskellige formål, de kan laves på mange forskellige måder og i mange forskellige størrelser. Det er sådan set lidt lige meget, jeg laver den som du gerne vil have den.

Instagram Post

Ens Instagram feed må meget gerne være i de farver som ens virksomhed arbejder med, altså har man mest blå på sin hjemmeside, jamen så vil det også være ud fra den farve man laver sine opslag ud fra. Det gør at der er en linje gennem det hele, som gør det nemt for kunden af kende din forretning.

Instagram opslag skal laves i den rigtige størrelse som er 800×800, jeg laver ”linjer” af instagram opslag, sådan at du har noget der ligner i hinanden som du kan skyde ud på instagram over tid, som ligner lidt hinanden men har forskellige budskaber.

Ebog Design

Det er små e-bøger op til 10 sider, det er er alt det grafiske der bliver lavet. Skal du have lavet en forside kræver det lidt mere. Men det kan jeg også nemt klare. Det kræver at du laver opsætning i word så det er lige til at gå til og opdelt i afsnit.

Instagram Story

Instagram story, laver man grafisk arbejde hertil, så vil det være noget man kan genbruge igen og igen, instagram story bliver som regel brugt til at dele noget med eller fortælle sine kunder noget via video. Men laver man annoncering vil man godt kunne skulle bruge noget der ser fedt ud hvis man ikke ønsker at stå og snakke til kameraet.

JEG HJÆLPER MED AF SKABE

Identitet af din virksomhed

Når man laver noget grafisk arbejde, om det er et facebook post, ebog, flyer eller noget fjerde, så er det vigtigt man holder det i de samme farver og nogenlunde samme skrifttyper. Det gør at folk de nemmere kan genkende at det er netop dig og din virksomhed.

Udarbejdelse af designs, foregår på den måde, at jeg skal nogle noget info/tekst fra dig omkring din plan. Jeg skal bruge billederne som evt. skal bruges. 

$

Dine Tanker

Du beskriver opgaven, elementer, skrift, farver, layout mm.

$

Udarbejdelse

Jeg laver noget som jeg tænker, kunne udstråle din virksomheds identitet

$

Godkendelse

Du godkender det jeg har lavet, ellers retter jeg til

Har du hjælp til noget Grafisk Design?

Jeg arbejder med fokus på at lave alt, så det passer præcis til dit image af din forretning.