Om

Hvem er jeg, og min vej til hvordan jeg har nået et niveau til hvordan jeg kan hjælpe din forretning.

Om Jesper Søkbæk

Din Vækst Partner

Jeg er 24 år gammel, bosat i 8200 Århus N.

Forretningslivet har altid haft en kæmpe stor interesse for mig, og jeg har altid tænkt på over hvordan man som forretningsdrivende kan tjene flere penge, ved hjælp af online marketing – og nytænkende metoder, som nye tiltag i en virksomhed. Jeg ser muligheder, hvor andre måske ser udfordringer. 

Min passion når jeg ikke arbejder, ligger i at levere et godt stykke arbejde, ved siden af det er jeg møg passioneret omkring at stå på ski og snowboard. Hvert år når vi rammer april og sæsonen er slut, så glæder jeg mig til den næste skisæson. Jeg har lavet sitet Skier.dk.

Jeg er lidt af en sportsidiot og har altid været det, om det er NBA, NFL eller Fodbold, så er jeg vild med dig. Jeg er kæmpe Barcelona fan.

Kurser i digital viden

30+

Timer foran Skærmen

999+

Års Erfaring i Digital Marketing

4+

Jeg har altid elsket, at yde et godt stykke arbejde!

Jeg langede de første rundstykker og kager ud af vinduet i min Fars bageri i en alder af 10-11 år gammel.

Jeg er uddannet på til at stå i butik og blev færdig som salgsassistent ved Sportmaster i Aars, jeg har altid elsket salg og kunne tydeligt mærke min passion for at skabe en ekstra omsætning ved at løbe lidt hurtigere hver dag.

Efter min elevtid, var jeg ude i om jeg ville uddanne mig ekstra inden for det at stå i butik eller følge min drøm om at starte en online betting portal, jeg fandt frem til hvordan jeg skulle opnå den drøm og det var ved at tage på et kursus så jeg kunne lærer noget mere omkring online marketing, det blev i Skanderborg hos – Bigum og co. Hvor jeg var på et 6 ugers kursus. Efter det ”følte” jeg at jeg kunne det meste inden for online marketing. Det var dog ikke tilfældet, da jeg ikke havde noget sted at øve alle mine færdigheder.

Jeg købte 4-5 måneder senere min første virksomhed og min store drøm var på vej mod at gå i gang. Betbetter.dk, det blev startskuddet på min vej som selvstændig og mod at opnå en af de store drømme.

Efter 3-4 måneder med en branche der er ret hård at komme ind i og en mistet partner plus en lukket instagram profil og en lukket Facebook annonce konto, det skete grundet ”rettigheder ang. Annoncering af gambling”, det er selvfølgelig forståeligt. Men kampen stoppede selvfølgelig ikke der.

Jeg havde nu lært en masse ang. Håndtering af hjemmesiden, Facebook side, kundehenvendelser, instagram, google ADS og e-mail marketing. Jeg følte dog at jeg godt kunne bruge at lærer endnu mere, jeg hørte om Golearn.dk, en platform hvor alle specialister inden for online marketing lærer om hvert enkelt område i kurser hvor man så får et certifikat når man har gennemført en ”eksamen”.

25+ certifikater gennem Golearn, i blandt andet Facebook annoncering, Instagram strategi, SEO, E-mail marketing, Kundetriggere, WordPress håndtering, Google annoncering. Efter det har jeg brugt de ting jeg har lært og udviklet mig til et niveau hvor jeg føler jeg at det nu er tid til at give tilbage til mange af de lokale forretninger der døjer med at skaffe kunder ind i deres forretninger.

Amazon startede jeg med at sælge på tilbage i 2018, en platform der med sikkerhed nok skal ramme Danmark, spørgsmålet er bare hvornår?

Jeg har lært meget af at arbejde med de store mastodonter og kender til, at der er ingen kære mor. De har deres retningslinjer alle samme og det er selvfølgelig noget man skal sørge for at overholde.

Digitaliseringen af lokale virksomheder er godt på vej, priserne bliver kun dyrer jo længere tid der går inden din virksomhed kommer i gang, i nogen tilfælde vil jeg ikke vælge at annoncere på alle 3 platforme, men kun holde mig til Facebook.

Inden vi indgår et samarbejde så er det vigtigt for mig og jeg kan skabe resultater for din virksomhed, derfor vil jeg give dig 30 minutter helt gratis uforpligtende til en snak omkring hvordan din virksomheds situation er med digital marketing, så både du og jeg føler at der kan skabes resultater og finde frem til hvad i gerne vil med de sociale medier i er online på.

Så skriv dig gerne op på min kontakt formular og jeg skal kontakte dig hurtigst muligt.

Jeg Støtter

EtikOnline badge
Affaldssortering badge
Vi holder afstand badge

Skal Jeg Hjælpe Din Forretning?

Jeg hjælper lokale forretninger, med at drive endnu flere kunder til deres butik. Mit speciale ligger i at lave en professionel website, drive besøgende via Facebook, Instagram og Google annoncering.