Design af din WordPress hjemmeside?

Design lavet efter dit behov

Når jeg designer et website, så kræver det at jeg har nogle farver at arbejde ud fra, jeg ved hvilken skrifttype jeg skal bruge. At teksterne er klar til at jeg kan ligge dem på sitet, alt det gør at jeg kan lave hjemmesiden meget hurtigere til dig. Og at billederne er der. Billederne skære jeg til så de passer ind i de bokse jeg laver på sitet.

Funktioner på dit website

  • Telefon nr, sådan at trykker en kunde på det, så bliver de omstillet, så de kan ringe op med det samme
  • Email, sådan at når de trykker på din mail, så kan de skrive mailen fra deres mail direkte.
  • Kontakt formular, sætter den op så du får en mail i din indbakke med information så du kan kontakte kunden.
  • Facebook widget, sådan at folk kan like din Facebook side fra dit website, eller skrive en besked, eller se opslag
  • Link til Facebook og Instagram, sådan at der ligger et logo af Facebook og instagram som de blot kan trykke på så ryger de til din side på et af de 2 medier.
  • Google maps integration, gør sådan at de kan se din position via google maps, på dit site.
  • Link til Facebook anmeldelse, et link til dine anmeldelser på Facebook.
  • Link til Google anmeldelse, et link til dine anmeldelser på google.
  • Kontakt formular, så får du en mail hver gang der er en der skriver sig op.

Dette var blot for at nævne nogle af dine funktioner, der kan laves mange andre. Du er mere end velkommen til at komme med nogle forslag når vi skal udarbejde dit site.

Der er mange flere ting man kan via sit website

$

Google Analytics (Tracking)

$

Facebook Pixel (Tracking)

$

Email Formular (Email Marketing)

PLugins til dit website

Jeg bruger flere plugins, de plugins som jeg gør brug af er bla. Komprimering af billeder, så dine billeder fylder så lidt som muligt, det gør sitet hurtigere. Derudover bruger jeg et plugin som gør de bagvedliggende koder kortere, hvilket gør at sitet bliver indlæst hurtigere. Derudover bruger jeg et plugin som gør at der altid ligger en backup af dit site, hvis nu man skulle være så uheldig at blive hacket.

Sikkerhed af dit site

Jeg sørger for at sætte SSL certificat på din side, det gør at dit site er sikkert for dine kunder at besøge, det gør at når du kigger oppe til venstre for dit hjemmeside/domænenavn, der kommer en lille lås. Trykker man på den, så kan man se at ”Forbindelsen er sikker”.

Og for din beskyttelse bliver der brugt et backup plugin, så man altid har en backup af sitet, hvis det skulle ske man bliver hacket.

 

Hosting af din hjemmeside

Hosting køber du selv, det kan købes via Simply.com eller One.com. Disse 2 hosting selskaber er de meste kendte blandt danskerne. Det er herinde du køber dit domænenavn på dit site. Det koster lige i mens jeg skriver det her 112,10 kr i oprettelse og 18,68 kr. pr måned.

Skal du til at have lavet en ny hjemmeside, så kontakt mig

Jeg laver infosider til en start pris på 2999.- og op efter alt efter hvor stort sitet skal være. Så hvis du heller vil bruge din tid på det du er skarp til, så lad mig hjælpen dig med at lave en skarp hjemmeside, så du kan få skabt et godt førstehånds indtryk til de nye kunder der skal besøge din nye hjemmeside.

z

Telefon