~

Sikre hænder

Jeg sørger for at du er i sikre hænder online, du får en forklaring hvis du har spørgsmål, du får hjælp når du har brug for det. Jeg lever af mine kunder og derfor er det vigtigt at jeg lever op til hvad i forventer af mig.

Finger på pulsen

Jeg holder mig opdateret inden for mit fag, det er min passion at kende til mit arbejde så jeg kan yde den bedst mulige service til de virksomheder jeg arbejder sammen med. 

Brug din tid fornuftigt

Med det sagt mener jeg, at en forklaring omkring din virksomhed og dine services skal ligge klart for mig og hvad jeres mål er, så jeg kan arbejde frem mod det ønskede resultat for netop din virksomhed.

Z

Gratis vejledning

Små spørgsmål der tager under 5 minutter, er gratis vejledning, derfor kan du altid få et kvalificeret svar og komme videre med dit arbejde, jeg ønsker at mine kunder ved jeg er der for dem og deres virksomhed.

De mest solgt produkter

Har du en efterspørgsel på et produkt eller noget jeg mangler i mine produkt beskrivelser, så kontakt mig uforpligtende og jeg vil kigge på det.

Facebook & Instagram 

999.-

Månedlig betaling

Oprettelse af Facebook business manager

Opsætning af annonce formater 

Lave målgrupper

Optimering af annoncerne

Rettelser (billede, video, tekst materiale)

Evt. forklaring, af de forskellige annonce formater.

Google Annoncering

999.-

Månedlig betaling

Oprettelse af Google Ads konto

Opsætning af annoncer 

Finde de rigtige søgefraser

Optimering af annoncerne

Rettelser (Tekst materiale, links)

Google My Business

1799.-

Enkelt betaling

Opsætning 

Rettelser

Billeder lagt på

+ Du får flere visninger på Google

Data på visninger, opkald, rute klik mm.

Support ang. læsning af data

Hjemmeside/ website

4999.-

Enkelt betaling

Info website 

4-7 forskellige sider

Personligt design

Simple SEO 

Facebook plugin eller Instagram plugin

Nem for dig at rette i

Brugervenlig for dine kunder

Hele pakken inkl. Chatbot

8999.-

Enkelt betaling

Hjemmeside og rettelser

Faceboook side Opsætning

Instagram side opsætning

Google My Business 

Facebook Chatbot

Strategisk tilgang, så alt dit marketing hænger sammen

Rettelser når du har noget

FAQ

Find svar på de mest stillede spørgsmål jeg får herunder.

Domæn og hosting?

Når du skal erhverve dig en hjemmeside, så skal du være opmærksom på at der er nogle udgifter som vil være der månedligt og måske årligt. Selve domænet / hjemmesiden navn, fx Jespersokbak.com det skal man have hostet et sted og det koster en månedlig pris eller en årlig pris.

Domæne

Som nævnt oven for så er mit domæne Jespersokbak.com.

Hedder dit domæne .dk, så er der 1 mulighed og det er at de domæne er hostet af dk-hostmaster.dk da de håndtere alle ”.dk” domæner.

Pris: 45kr årligt, det må siges at være utroligt billigt.

Hosting

Mine erfaringer ligger i at hoste hos Unoeuro, som jeg ved at utroligt mange danskere bruger. Der findes et hav af forskellige hosting selskaber.

Hosting af en hjemmeside betyder at den ligger på en online harddisk, ved det pågældende hosting bureau, så når en person besøger dit websitet, så sørger din hosting for at personen bliver vist alt det indhold du har lagt på dit website. Så stopper du med at betale for din hosting, så stopper din hjemmeside med at fungere.

Prisen hos Unoeuro.dk er på

Oprettelse – 112,07 kr.

Pris pr måned – fra 18,68 kr.

Årligt – fra 224,14 kr.

Når jeg skriver fra, er det fordi de tilbyder forskellige løsninger, alt efter hvor meget indhold der skal ligge på dit website.

Logo?

Jeg har ikke en stor grafisk uddanelse, det er vigtigt for mig at understrege. Det er også vigtigt for mig at understege at dit logo, kan have en stor betydning for hvordan folk ser ens virksomhed.

Jeg vil dog rigtigt gerne hjælpe, så hvis du har noget i tankerne og det kan forklares med lidt mere en 2-3 linjer, så vil jeg gerne prøve at udarbejde noget for dig. Dog laver jeg ikke logo’ere separat, så det skal være i forbindelse med køb af anden løsning.

Rettigheder på billeder?

Noget mange glemmer i farten når de laver en hjemmeside, er at de blot lige går på google og finder nogle billeder af fx en mørbrad hvis man er slagter, eller en make up der er lagt på en person, hvis man har en beauty salon.

Der er det vigtigt for mig at understrege, det er ulovligt og utroværdigt over dine kunder.

Derfor anbefaler jeg at man enten bruger en af de nye telefoner der nu findes, eller om man tager fat i en fotograf. Det skaber det bedste indtryk af din virksomhed for dine kunder.

Har du ikke lige muligheden for at for at tage billederne eller anskaffelse af fotograf, så har jeg nogle sites som https://unsplash.com/ hvor de har gratis stockphotos.

Om jeg kan skrive dine tekster?

Hvorfor skriver vi ikke dine tekster? – Du ved hvad din virksomhed står for, du kender din branche, du ved hvordan du skiller dig ud i forhold til dine konkurrenter. Du kender historien bag din virksomhed.

Jeg laver opsætningen af dit website og designer det, så at kunderne finder dig på google og sådan at din hjemmeside er nem at navigere rundt i.

Får jeg topplaceringer på Google med det samme?

Det vigtigste at understrege, det er at Google er en maskine og den arbejder ud fra mange faktorer.

Du skal forstå at Google, altid vil vise det bedste ”resultat”, når man søger.  Så hvis man har en frisør og der bliver søgt på frisør i farsø, så vil man jo gerne være i toppen på Google.

Måden du kan komme det på.

Google ADS

Kort sagt, reklame i toppen af google når du søger på noget. ”ADS” = Reklame  

Betaler du dig fra at komme i toppen af søge resultatet, Google tjener +95% af deres indtjening via Google ads, så det er en kæmpe forretning for Google.

Det betyder at du fra dag 1, du har dit website kan komme i toppen af google hvis du betaler dig fra det, prisen vil varierer alt efter hvilken branche du er i og hvor stort område du vil annoncere for og sidst men ikke mindst selvfølgelig også hvor mange af dine konkurrenter der gør brug af Google ads.

Hvor mange er det plads til – 1-4, hvis der ikke er nogen der betaler for Google ads på din søgning fx frisør i Farsø, så er der ingen ads at finde der. Derfor kan du for et lille budget hver måned ligge deroppe og dermed skulle folk gerne besøge dit website frem for konkurrentens.

 

Google organisk

Du vil ikke bruge penge på Google ADS, men vil gerne ligge i toppen af google ved hjælp af organisk indhold.

Jeg vil prøve at forklare det, det kan blive lidt indviklet, håber dog du forstår det, ellers så kontakt mig.

Google rangere din hjemmeside, at efter indhold og hvor brugervenlig den er, om den er mobilvenlig, og hvor mange søgeord du bruger som kan forbinde din virksomhed sammen med den branche du er i, og om du nævner det område du arbejder i.

Derfor er det vigtigt at vi bruger tid på at bruge de rigtige ord, og får kaldt dine billeder det rigtige og ikke bare ”image0123”, det er vigtigt den er mobiloptimeret, da alle bruger deres tlf når de er på farten eller sidder i sofaen.

Søgeord som fx at vi får nævnt Farsø flere gange, det gør at google har nemt ved at sætte os i location sådan at hvis man søger på frisør i farsø, så ligger man højt der, og søger personer i det område, så efter frisør farsø på google. Så skulle vi gerne have fortalt google med nok indhold at de kan forstå at du arbejder med klipninger og farvning af hård og du har en frisør i det område.

Derfor er det også vigtigt at menuen på din hjemme side er delt lidt op i kategorier, så det er nemt at navigere rundt for kunderne, så det har nemt ved at finde frem til hvad du tilbyder og kan lave.

Google aflæser også billeder, derfor er det vigtigt at fortælle hvad der sker på forskellige billeder.

 

Andre faktorer

Du skal så selv huske at fortælle folk du har en hjemmeside og at de måske kan gå ind og læse om din forretning eller bestille en tid eller læse nogle af dine nye blog indlæg.

Så der kommer besøgende til dit website.

Google kigger på ting som..

  • Nye besøgende
  • Daglige besøgende
  • Tid på websitet
  • Hvor mange sider de besøger
  • Hvor kommer dine kunder fra? Facebook, (google søgning), direkte søgning, ander steder

Jeg håber du har fået en bedre forståelse af hvordan Google de læser din hjemmeside.

Det er dog vigtigt at fortælle at man ikke kan love resultater, men man kan påvirke resultaterne.

Derfor er det godt hvis du på en måde kan holde din hjemmeside så aktiv som muligt.

 

Gode venner med Google

For at holde dig gode venner med google, så lad hver med at kopiere tekster fra andre eller tage andres billeder. Det er ting som kan gøre at google kigger ned på dit website nærmest inden du er kommet i gang.

Husk – Google, vil altid vise det bedste resultat, så giver du dem alt det bedste omkring din virksomhed og jeg sætter det op korrekt. Det er mit arbejde at opsætte det korrekt så Google, læser det korrekt.

Hjemmeside med 4 sider

Website sat og via WordPress. Det er info sider, så dine kunder kan få et godt førstehånds indtryk.

i

Google My Businesss

Oprettelse af Google My Business, så du kan blive fundet på side 1 af Google fra dag 1 af.

Visitkort

Jeg sørger for det grafiske til dit visitkort. Så du kun selv skal have det produceret.

6.995 Kr.

Iværksætter Pakken

Til dig der er nybagt iværksætter og ønsker den bedst mulige start.